Gratineret østers

Åbn seks østers. Hæld væden fra. Bland lidt cremefraiche med lidt hvidløg, lidt persille og med salt og peber. Læg cremefraicheblandingen forsigtigt oven på de seks østers.

Skær lidt tynde skiver parmesan og bryd det i mindre flager. Fordel det oven på østersene og cremefraichen. Grill østersene i ovnen, eller på grillen. Når de bliver gyldne er de færdige.

Spis ristet toastbrød til.

Østers naturel

Østers med peberrod

Østers med vinaigre og rødløg

Laksetatar med østers

Østers med tabasco og citron

Østers med ketchup og pomfritter

Østers med omelet

Østers med smørstegte østershatte

Østers naturel - 6 x 2

 

 

Østers brands - Gillardeau, Perle Blanche og Venø

Østers klassifikationer - 'Fine de claire', 'Label Rouge'

Østers størrelse

Sæson for østers