Østers med peberrod

Åbn 6 østers. Frigør dem forsigtige fra skallen. Hæld væden fra. Skaf noget peberrod og lav en peberrodscreme. Peberrodscreme kan også købes i færdig form. Læg en teskefuld peberrodscreme på toppen af hver østers. Put eventuelt lidt afskåret purløg oven på cremen. Peberroden supplerer østersene godt med dens kraftige lidt sennepsagtige smag.  

 

Spis det med ristet toast til.

 

Østers naturel

Østers med vinaigrette og rødløg

Laksetatar med østers

Suppe med østers og persille

Østers med ketchup og pomfritter

Gratineret østers

Østers med omelet

Østers med gulerødder og karry

Østers naturel - 6 x 2

 

Menukort med østersudvalg, Grand Central Station, Oyster Bar, New York

 

Østers brands - Gillardeau, Perle Blanche og Venø

Østers klassifikationer - 'Fine de claire', 'Label Rouge'

Østers størrelse

Sæson for østers