Østers med omelet

Tag to æg. Pisk æggene godt. Krydr med salt og peber. Åbn 10 østers. Hæld væden fra og ned til de piskede æg. Steg de piskede æg på panden som en omelet. Tilføj eventuelt purløg eller lignende.

Server østersene med små stykker omelet på toppen. Omeletten suppleres med vinaigrette og rødløg eller skalotteløg.

Østers med omelet er inspireret af den kinesiske måde at spise østers på. Kina er verdens største producent af østers og østers er en meget udbredt spise her. I Kina tilberedes østers ofte sammen med æg og diverse krydderier på en pande. Omelet stykkerne tilfører østersene et fersk strejf.  

Spis brød til.

Østers naturel

Østers med peberrod

Østers med vinaigre og rødløg

Laksetatar med østers

Østers med tabasco og citron

Østers med ketchup og pomfritter

Gratineret østers

Østers med gulerødder og karry

Østers naturel - 6 x 2

 

 

Østers brands - Gillardeau, Perle Blanche og Venø

Østers klassifikationer - 'Fine de claire', 'Label Rouge'

Østers størrelse

Sæson for østers