Østers med vinaigrette og rødløg
Hak et rødløg i små, fine tern. Skalotteløg er også velegnede. Hæld vinaigrette i en lille skål. Brug eventuelt en god balsamico vinaigrette. Der giver lidt sødme. Eller brug en mere klassisk rødvinseddike.
Rør rødløgene/skalotteløgene i vinaigretten og lad det stå en halv times tid. Åben derefter et dusin østers. Hæld væden fra. Løsne østersen forsigtigt fra skallen. Østersen spises med en lille skefuld vinaigrette og rødløg på toppen. Suppler med lidt citron. Server eventuelt på et fad med knust is.
Spis det med brød til.
Østers naturel
Østers med peberrod
Laksetatar med østers
Østers med tabasco og citron
Østers med ketchup og pomfritter
Gratineret østers
Østers med omelet
Østers med smørstegte østershatte
Østers naturel - 6 x 2
Østers serveret på Lumskebugten i København
Østers brands - Gillardeau, Perle Blanche og Venø
Østers klassifikationer - 'Fine de claire', 'Label Rouge'
Østers størrelse
Sæson for østers
Forside - østersguide