Østers naturel

Køb 12 østers hos fiskehandleren. Åbn dem. Hæld væden fra. Når østersene har stået lidt vender væden tilbage. Løsne østersen forsigtigt fra skallen. Skær to citroner i både.

Knus is og læg det på et fad. Placer østers og citroner på fadet. Nyd synet. Pres eventuelt lidt citron på østersen. Hæld østersene en efter en ind i munden. Tyg og nyd østersen (eller væn dig til østers, hvis du ikke er øvet).

Spis det med ristet toastbrød til.

 

Østers med peberrod

Østers med vinaigrette og rødløg

Laksetatar med østers

Østers med tabasco og citron

Østers med ketchup og pomfritter

Gratineret østers

Østers med omelet

Østers med smørstegte østershatte

Østers naturel - 6 x 2

 

 

Østers brands - Gillardeau, Perle Blanche og Venø

Østers klassifikationer - 'Fine de claire', 'Label Rouge'

Østers størrelse

Sæson for østers